HomeFeaturedFocusHTC a prezentat ochelarii VR Vive Flow, cu pret bun, design SF...

HTC a prezentat ochelarii VR Vive Flow, cu pret bun, design SF si fara necesitatea de a fi legati de PC

HTC a lansat Vive Flow VR, un set de căști pentru realitatea virtuală, cu aspect diferit de ceea ce știam până acum.
HTC a lansat Vive Flow VR, un set de căști pentru realitatea virtuală, cu aspect diferit de ceea ce știam până acum.

HTC încearcă să trezească din nou interesul pentru zona de realitate virtuală, lansând astăzi setul HTC Vive Flow VR, cu un preț de pornire de 499 USD (disponibili din noiembrie) și un nou design. Aș zice că e decupat din filmele SF. Partea cea mai faină la HTC Vive Flow VR este că nu mai are nevoie de un PC sau smartphone pentru a funcționa, fiind complet independent.

HTC Vive Flow sunt ușori (doar 189 de grame) și au un design care permite folosirea pentru o durată mai mare de timp. Folosește două display-uri (fiecare cu rezoluție de 1.6k) și rată de refresh de 75Hz, unghi de vizualizare de 100 de grade.

Pentru controlul experienței, HTC Vive Flow se poate conecta la un smartphone Android prin Bluetooth pentru a-l folosi pe post de pointer (preia informațiile de la giroscop și accelerometru). Cu un set suplimentar de baterie poate funcționa până la 5 ore. În momentul lansării, HTC Vive Flow va beneficia de aproximativ 100 de aplicații.

HTC Vive Flow VR, via theverge

Din păcate primele review-uri nu sunt excepționale – ochelarii nu stau cum trebuie pe cap, folosirea smartphone-ului pe post de controller nu e cea mai inspirată implementare. Așa că probabil vor veni ceva update-uri.

Lansarea este în noiembrie, prețul unor ochelari este de 499 USD cu extra 79USD pentru un set de baterii. Prețul nu e deloc rău, depinde acum să vedem care este experiența, dincolo de primele review-uri.

Pentru cine e interesat, aici e înregistrarea lansării:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep