HomeFeaturedFocusOppo Reno6 Pro 5G, teste de performanta

Oppo Reno6 Pro 5G, teste de performanta

Oppo Reno6 Pro 5G

Săptămâna trecută am primit la teste un Oppo Reno6 Pro 5G. Un premium mid-range cu un aspect fizic destul de plăcut, cu o formă alungită, care îmi place foarte mult și mai ales cu specificații tehnice extrem de interesante. Care, cel puțin pe hârtie, ar trebui să genereze niște performanțe peste medie.

M-am ofticat puțin că nu l-am avut în aceeași perioadă cu Moto Edge20 Pro. Pentru că cele două au în comun destul de multe caracteristici tehnice. Ar fi fost interesant de urmărit un duel direct, dar probabil că o să încerc unul de la distanță în zilele următoare.

Telefonul pe care îl testăm noi este în varianta de culoare Lunar Grey. Echipat cu o memorie RAM de 12 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Este disponibil pe eMAG.ro, în cadrul unei campanii care le aduce cumpărătorilor și o pereche de căști OPPO Enco Free W52. Prețul pentru acest pachet promoțional este destul de mare. 3949 lei costă el, iar mai jos aveți și captura de ecran din oferta magazinului online.

Un preț la care pretențiile potențialilor cumpărători sunt destul de mari. Astăzi vom încerca să analizăm puțin performanțele de care este capabil Oppo Reno6 Pro 5G la nivel de nucleu hardware. Un nucleu care se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 870. Combinat, așa cum spuneam mai sus, cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Și ce modalitate mai bună de a face acest lucru avem, dacă nu cele mai populare aplicații de benchmark. Care ne permit și o comparație cu alte dispozitive de pe același segment de preț.

Am început, așa cum era oarecum firesc, cu AnTuTu Benchmark. Ce a ieșit vedeți în capturile de ecran de mai jos.

Am continuat cu testul din Geekbench 5. Rezultatele mai jos.

Testul de performanță din PCMark a livrat scorul de mai jos.

Au urmat toate testele din GFXBench. Capturile de ecran sunt mai jos.

Din 3DMark am rulat Sling Shot.

Și Sling Shot Extreme.

Mai apoi Wild Life.

Și Wild Life Extreme.

Acestea sunt rezultatele obținute de Oppo Reno6 Pro 5G. Sper că ele vă vor ajuta să comparați telefonul din punctul de vedere al performanțelor, cu alte dispozitive de pe același segment de preț.

O să revin cu rezultatele testului de baterie. Pentru a vedea și autonomia pe care o poate genera acumulatorul de 4500 mAh.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep