HomeFeaturedFocusRealme GT Neo 2T anuntat oficial

Realme GT Neo 2T anuntat oficial

Realme GT Neo 2T

Compania chineză desprinsă din Oppo a prezentat oficial noul Realme GT Neo 2T. În cadrul aceluiași eveniment și-a făcut apariția și modelul Realme Q3s, destinat pasionaților de gaming. Însă Neo 2T este cel mai atractiv dintre cele două, prin perspectiva specificațiilor tehnice. Așa că înspre el se va îndrepta atenția noastră în cele ce urmează.

Noul terminal este construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 1200. Care vine la pachet și cu suportul pentru rețelele 5G. Sunt disponibile trei versiuni de memorie. Prima este echipată cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Cea intermediară are 8 GB de RAM, dar crește capacitatea internă de stocare la 256 GB. Iar cea de top vine cu 12 GB de RAM și memorie internă de 256 GB.

Ecranul lui Realme GT Neo 2T este un Super AMOLED de 6,43 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. În partea de sus, în stânga, avem un orificiu discret, care găzduiește o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro cu rezoluție de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața RealmeUI 2.0 peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta se poate încărca cu o viteză de până la 65W.

Prețurile lui Realme GT Neo 2T pornesc de la aproximativ 325 dolari și ajung până la 405 dolari, în funcție de configurația de memorii aleasă. Par să fie prețuri foarte atractive. De văzut dacă dispozitivul are în plan și o disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep