HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A13 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A13 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A13 5G

Se pare că Samsung Galaxy A13 5G nu este foarte departe, din moment ce compania coreeană a început să îl testeze în aplicațiile de benchmark. Și asta ar trebui să fie o veste bună pentru fani. Pentru că vorbim de unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G din portofoliul companiei coreene. Un dispozitiv care se va bucura de o prezență susținută și în ofertele operatorilor.

Proaspăta vizită în Geekbench aduce noi detalii tehnice despre terminal în atenția opiniei publice. Și confirmă unele dintre informațiile care se știau deja. Cum ar fi că senzorul foto principal de pe spate va avea o rezoluție de 50 megapixeli. Sau că acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh.

În plus, aflăm acum că Samsung Galaxy A13 5G se va baza pe un chipset MediaTek Dimensity 700. Era de așteptat ca Samsung să opteze pentru varianta MediaTek în detrimentul Qualcomm. O decizie luată strict din rațiuni financiare, în încercarea de a controla cât mai bine costul de producție și de a-l ține cât mai jos.

Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Este posibil să existe și alte combinații de memorii.

Sistemul de operare va fi Android 11. Un alt semn că telefonul este aproape. Dacă lansarea ar fi planificată pentru începutul anului viitor, probabil că s-ar fi vorbit deja despre noua versiune a sistemului de operare, proaspăt anunțată de Google.

Samsung Galaxy A13 5G se conturează a fi un telefon relativ decent, care nu ar trebui să aibă probleme cu cerințele unui utilizator mediu de Android. De văzut însă la ce preț va ieși la vânzare. Contează foarte mult în ecuația succesului său.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep