HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S8 Ultra, cateva detalii tehnice

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, cateva detalii tehnice

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Și nu doar tehnice, pentru că Samsung Galaxy Tab S8 Ultra nu mai are secrete de ordin fizic. Viitoarea tabletă de top a companiei coreene a fost reprezentată grafic. Imaginile vin de la o sursă cu un istoric foarte bun, așa că sunt destul de credibile. Și, până la detaliile tehnice, le vom analiza împreună pe scurt.

Vedem în primul rând un display cu margini foarte înguste. Atât de înguste încât camera foto frontală este poziționată într-un notch. Care, ne spune chiar sursa imaginilor, ar putea să fie înlocuită de un simplu orificiu. Încă nu este foarte clar care dintre cele două soluții va fi aleasă de către compania coreeană.

Dincolo de asta, se remarcă și elementul distinctiv de pe spate, aflat în prelungirea modulului foto.

Sistemul foto de pe spatele lui Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, dacă tot l-am amintit, este compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și un ultrawide de 5 megapixeli. Revenind la camera foto frontală, cei care au generat imaginile au preferat un notch pentru că zvonurile vorbesc și aici despre un sistem dual camera. Cu un senzor principal de 8 megapixeli și unul secundar (ultrawide) de 5 megapixeli.

În ceea ce privește ecranul, informațiile vorbesc despre un panel OLED. Diagonala va fi de 14,6 inchi, rezoluția de 2960 x 1848 pixeli, iar rata de refresh de 120 Hz.

La interior este așteptat viitorul chipset de top Qualcomm Snapdragon 898. Versiunea de top va avea o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Va exista și o variantă mai accesibilă, cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Autonomia lui Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 12.000 mAh, care se va încărca cu până la 45W.

Toată seria de tablete Tab S8 este așteptată să apară undeva la începutul anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep