HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Watch4 primeste un update care aduce detectia cazaturilor, control prin...

Samsung Galaxy Watch4 primeste un update care aduce detectia cazaturilor, control prin gesturi

Cel mai nou update de firmware pentru ceasul smart Galaxy Watch4 aduce suportul pentru detecția căzăturilor și controlul prin gesturi.
Cel mai nou update de firmware pentru ceasul smart Galaxy Watch4 aduce suportul pentru detecția căzăturilor și controlul prin gesturi.

Samsung a anunțat astăzi un update major pentru ceasul smart Galaxy Watch4 ce aduce opțiuni avansate pentru crearea de teme, controlul prin gesturi și cel mai important, detecția automată a căzăturilor. Dacă partea de personalizare a aspectului prin noi teme, cu setări predefinite e o chestie care poate să nu fie pe placul tuturor, detecția automată a accidentelor mi se pare cel mai important lucru introdus cu acest update. Există posibilitatea de configurare a gradului de detecție și se pot trimite notificări SOS către patru contacte diferite.

Pentru cei ce vor să încerce chestii noi, opțiunea de recunoaștere a gesturilor e o altă treabă interesantă introdusă cu acest nou update: mișcarea brațului de sus în jos de două ori duce la preluarea unui apel, rotirea mâinii respinge apelul sau desenare în aer a unui semn/litere, duce la lansarea automată a unei aplicații.

Peste astea există o promoție ce oferă 60 de zile gratuite în Strava.

Încă nu e clar și când ajunge update-ul la toți utilizatorii, dar dacă aveți un Samsung Galaxy Watch4, verificați dacă aveți disponibil vreun firmware nou și instalați-l. Merită!

via Samsung

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep