HomeFeaturedFocusXiaomi Black Shark 4S Pro a fost prezentat oficial

Xiaomi Black Shark 4S Pro a fost prezentat oficial

Xiaomi Black Shark 4S Pro

Compania chineză a venit cu noua generație de terminale de gaming. Xiaomi Black Shark 4S Pro a văzut lumina zilei alături de varianta standard (fără Pro). Terminalele au aceleași dimensiuni și aceeași construție, însă unele specificații interne diferă. Noi ne vom ocupa de cel mai atractiv dintre ele. Adică de modelul Pro.

Care este construit în jurul unui chipset de top Qualcomm Snapdragon 888+. Procesorul va rula în două combinații de memorii. Prima are 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă. Cea de-a doua, mai atractivă, este echipată cu 16 GB de memorie RAM și are o capacitate internă de stocare de 512 GB. Prețurile lor, valabile în China, sunt de aproximativ 750 dolari, respectiv 850 dolari, în funcție de versiunea aleasă.

Ecranul lui Xiaomi Black Shark 4S Pro este un AMOLED E4 produs de Samsung, cu diagonală de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh suportată este de 144 Hz. Există și suport pentru HDR10+.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața Joy UI 12.8 peste el.

Camera foto frontală este de 20 megapixeli. Sistemul foto de pe spate are un senzor principal de 64 megapixeli, o cameră ultrawide de 8 megapixeli și una dedicată macro de 5 megapixeli. Este un telefon de gaming, ambițiile foto nu sunt foarte mari.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Autonomia lui Xiaomi Black Shark 4S Pro este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 120W.

Pe partea de gaming merită amintit sistemul de răcire pe bază de lichid. Și logo-ul luminat de pe spate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep