HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Moto Edge 30 Ultra

FOTO: cum arata Moto Edge 30 Ultra

Moto Edge 30 Ultra

Am mai vorbit despre viitorul flagship (veritabil) de la Motorola, modelul Moto Edge 30 Ultra. Numai că atunci i-am spus Moto Edge X, denumirea comercială pe care o va avea terminalul pe piața din China. Am văzut că nu prea mai are secrete din punctul de vedere al configurației. Acum, grație unei surse cu un istoric destul de bun, risipim misterul și din perspectiva aspectului fizic.

A fost publicat un set de fotografii generate pe calculator cu viitorul vârf de gamă. Nu arată rău deloc, însă merge pe un format cât mai conservator. Poate surprinde puțin faptul că s-a optat pentru un ecran plat (AMOLED fullHD+ de 6,67 inchi cu rată de refresh de 144 Hz). Deși generația anterioară, dacă putem să îi spunem așa, a folosit designul cu margini laterale curbate, mult mai atractiv.

Ce surprinde însă chiar mai mult la Moto Edge 30 Ultra este lipsa unui senzor telephoto, poate chiar unul de tip periscop. Majoritatea vârfurilor de gamă folosesc și un asemenea senzor foto, pentru a oferi calitate cât mai bună fotografiilor făcute unui subiect aflat la distanță.

În mod oarecum ciudat, dacă dăm crezare zvonurilor publicate până acum, Motorola va alătura primelor două camere doar un senzor dedicat macro, cu rezoluție de 2 megapixeli. Noroc că senzorul principal și cel ultrawide au ambele rezoluție de 50 megapixeli. Randările grafice redau întru-tocmai această situație, fiind probabil inspirate de respectivele zvonuri. Însă s-ar putea să avem totuși parte de o surpriză plăcută la acest capitol.

Una peste alta, prin echiparea cu viitorul chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 898, Moto Edge 30 Ultra este un adevărat flagship.  O mișcare pe care fanii Motorola și deopotrivă pasionații de smartphone o așteptau încă de anul trecut.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep