HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A33 5G

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A33 5G va avea de dus mai departe popularitatea de care s-au bucurat predecesorii săi. Va fi terminalul accesibil dar totuși cu specificații suficient de performante pentru utilizatorul mediu de Android. Un smartphone care, dacă judecăm după comportamentul generațiilor anterioare, se va bucura de multă popularitate și în ofertele operatorilor.

Așa că nu trebuie să ne mire dacă produsul stârnește interesul fanilor încă de dinainte de apariția sa oficială. O apariție care, dacă este să dăm crezare zvonurilor, se va întâmpla în luna ianuarie a anului viitor. Parcă nu mai este chiar așa de mult de așteptat.

Tocmai a fost publicat un set de fotografii generate pe calculator (randări computerizate le spun unii) care îl înfățișează pe Samsung Galaxy A33 5G. Vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, așa că informațiile  portretizate acolo sunt suficient de credibile.

Vedem că dispozitivul seamănă destul de mult cu Galaxy A32 (varianta 4G) la o primă vedere. Vedem un display cu margini înguste și cu un notch în formă de U pentru camera foto frontală. Un ecran despre care se spune că va avea o diagonală de 6,4 inchi. Rezoluția fullHD+ se păstrează. Iar panelul va fi un Super AMOLED.

Vedem că lipsește jack-ul de 3,5 mm. Și mai vedem pe spate un sistem de patru camere foto, cu un modul foto care de această dată iese puțin în relief, chiar dacă păstrează culoarea carcasei.

Prea multe detalii nu se știu deocamdată despre specificațiile tehnice interne ale lui Samsung Galaxy A33 5G. Așa că rămânem cu fotografiile până la noi informații.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep