HomeFeaturedFocusiPhone 13 Pro Tyrannophone de la Caviar, pentru amatorii de exclusivitati

iPhone 13 Pro Tyrannophone de la Caviar, pentru amatorii de exclusivitati

iPhone 13 Pro Tyrannophone

Vă plac dinozaurii? Vă plac și telefoanele de la Apple? Atunci următoarea manevră a companiei ruse Caviar s-ar putea să vă placă. Cel mai recent proiect al companiei este iPhone 13 Pro Tyrannophone. Un iPhone 13 Pro care integrează, ne spun rușii, un fragment al unui dinte de T-Rex. Care ar data cu circa 80 de milioane de ani în urmă.

Eu sunt ușor sceptic cu privire la veridicitatea acestor informații. Nu de alta, dar prețul de vânzare pare cam mic pentru un asemenea obiect. 13 Pro-ul costă 8.600 dolari, iar Pro Max-ul 9.150 dolari. Și cei de la Caviar ne spun că vor fi făcute doar 7 unități. O socoteală simplă ne arată că tot proiectul ăsta cu dinozaurul este destul de păgubos, mai ales dacă integrează pe bune o bucată din respectivul dinte.

Pe spatele lui iPhone 13 Pro Tyrannophone este portretizat un dinozaur, într-un soi de grafică în relief (3D), pe carcasa turnată dintr-un aliaj special. Ochiul este realizat din chihlimbar veritabil, iar într-unul din dinții săi este vizibilă mica bucățică de colț de T-Rex. Atât de mică, încât trebuie să te chinui puțin să o observi.

Și dacă punem cele șapte bucățele adunate, de la toate cele șapte unități pe care Caviar le va face, tot nu se adună ceva semnificativ. Nici de-o carie, dacă e să glumim. Și nu prea ai cum să nu te întrebi de unde au obținut ei o frimitură dintr-un așa zis dinte de T-Rex de acum 80 de milioane de ani. Și cat de credibile sunt dovezile (mai degrabă certificatele) pe care le livrează împreună cu telefonul. Mă rog, pentru unii fani ai acestei companii, fani ai produselor exclusiviste și de lux, poate că este mai puțin important. Contează mult mai mult hrănirea propriului ego cu un produs scump, pe care îl pot avea în posesie doar câțiva indivizi.

iPhone 13 Pro Tyrannophone nu este singur în această serie numită Tera de către Caviar. Mai avem aici un Monsterphone cu o carcasă ultra-rezistentă din titanium și Teradiamond, cu spatele încrustat cu 1024 de diamante.

Mă întreb ce alte idei le pot veni celor de la Caviar. Banii mei sunt pe includerea unei mici bucățele din coroana cu spini a lui Isus. O idee pentru care o să emit clar pretenții financiare dacă va fi pusă în aplicare.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep