HomeFeaturedFocusLa aniversarea de 20 de ani de Xbox, Microsoft ne invita sa...

La aniversarea de 20 de ani de Xbox, Microsoft ne invita sa exploram digital istoria Xbox

Că tot e la modă ideea de metaverse, Microsoft a creat un muzeu digital pentru aniversarea a 20 de ani de Xbox, unde putem explora detalii interesante despre consolă.
Că tot e la modă ideea de metaverse, Microsoft a creat un muzeu digital pentru aniversarea a 20 de ani de Xbox, unde putem explora detalii interesante despre consolă.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de Xbox, Microsoft a creat un univers digital în care putem explora un muzeu dedicat consolei Xbox cu detalii interesante din procesul de fabricație și chiar cu opțiunea de a ne vedea afișate propriile rezultate din jocuri. Tot aici putem găsi informații despre problemele avute cu primele console Xbox, încercarea nereușită de a cumpăra Nintendo în 2000 și chiar să interacționăm cu alte persoane conectate la Xbox metaverse.

Muzeul oeră detalii complete despre toată gama de console Xbox, Xbox 360, Xbox One (S, X), Xbox Series S / X. Este o chestie care merită urmărită, mai ales dacă sunteți (sau ați fost) proprietarii unei console Xbox – eu încă am funcționale un Xbox 360 cu Kinect și un Xbox One S (pe care încă mă joc Valhalla).

Mi-a plăcut să văd că fiecare eveniment important din istoria Xbox are o poveste și un material video asociat, asta pe lângă informațiile text relevante.

Există chiar și un My Xbox Museum unde o să vă puteți rememora jocurile și punctajele obținute. Văd că la mine ține minte seria Assassin’s Creed :). Mai mult, dacă nu vă amintiți, în muzeul digital Xbox o să puteți vedea când v-ați conectat prima dată pe Xbox Live.

Muzeul digital Xbox mi-a adus aminte cum am jucat seria Assassin’s Creed.

În total există 132 de momente explicate în interiorul muzeului digital Xbox – suficient de multe încât să vă prindă și să petreceți ceva timp în metaverse-ul Microsoft.

V-am făcut curioși? Intrați aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep