HomeFeaturedFocusMoto Edge S30 trece pe la TENAA impreuna cu Edge 30 Ultra

Moto Edge S30 trece pe la TENAA impreuna cu Edge 30 Ultra

Moto Edge S30
Moto Edge 30 Ultra

Cele două terminale de top, unul dintre ele fiind plăcuta surpriză Moto Edge S30, au obținut certificările TENAA, în scopul vânzării pe piața din China. Un semn în plus că lansarea oficială este aproape. De fapt, zvonurile spun că vom vedea cele două dispozitive la începutul lunii viitoare.

Sunt astfel șanse mari ca Edge 30 Ultra să fie până la urmă primul smartphone echipat cu Snapdragon 898 (sau Snapdragon 8 Gen 1) care apare pe piață. Și să câștige astfel lupta pentru această premieră cu vârful de gamă de la Xiaomi. Oricum, este mai puțin important care dintre cele două va sparge gheața, ele vor fi prezentate la distanță de câteva zile unul de celălalt.

Revenind la cele două terminale care fac subiectul acestui material, despre Moto Edge 30 ultra știm toate detaliile tehnice. Și știm și cum va arăta din punct de vedere al construcției. Așa că nu mai sunt secrete aici.

Surpriza plăcută este Moto Edge S30. O variantă care pare ceva mai accesibilă, dar care nu face rabat la multe aspecte tehnice. Ba mai mult, se prezintă mai atractiv la anumite capitole.

Terminalul este mai mare. Ecranul său va avea o diagonală de 6,78 inchi. De această dată este un panel IPS LCD, așa că cititorul de amprentă digitală se mută lateral. Rata de refresh scade puțin, dar rămâne la 120 Hz.

Moto Edge S30

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 888+. O variantă puternică, de top, vârful de gamă actual. Pe partea din spate, senzorul foto principal va avea o rezoluție de 108 megapixeli. Nu sunt detaliate celelalte camere, dar știm că telefonul va fi capabil de zoom optic 10x.

Acumulatorul lui Moto Edge S30 are o capacitate tot de 4700 mAh. De văzut dacă se păstrează și viteza de încărcare de 68W.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre acest dispozitiv. Suficiente încât să ne entuziasmăm. Mult nu mai este de așteptat până când se vor afla și restul necunoscutelor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep