HomeFeaturedFocusMoto Edge X, detalii tehnice complete

Moto Edge X, detalii tehnice complete

Moto Edge X

De bine ce am vorbit ieri despre Moto Edge X, viitorul flagship de la Motorola care va integra noul chipset Qualcomm Snapdragon 898, astăzi ies la iveală detalii tehnice despre dispozitiv. De fapt, cam toată configurația sa este pusă pe tapet, așa că nu prea mai rămâne loc de secrete. Și trebuie să recunoaștem că terminalul arată destul de bine, cel puțin pe hârtie.

Trebuie precizat încă din start, că sursa acestor informații afirmă că denumirea de Edge X va fi valabilă doar pentru piața din China. În Europa, telefonul se va numi Motorola Edge 30 Ultra. Sunt șanse mari ca așa să stea lucrurile, mai ales dacă ne uităm la istoricul de anul trecut. Vom folosi totuși în cele ce urmează denumirea inițială, cea pentru China. Cu atât mai mult cu cât acolo ar trebui să apară prima dată dispozitivul.

Așadar, Moto Edge X va combina chipset-ul Snapdragon 898 cu o memorie RAM (LPDDR5 RAM) ce va putea fi de 8 GB sau de 12 GB. Capacitatea internă de stocare va fi și ea de 128 GB, respectiv 256 GB. Sunt șanse destul de mari ca slotul pentru card microSD să lipsească.

Ecranul telefonului va fi un OLED cu diagonala de 6,67 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 144 Hz. Display-ul va oferi suport pentru HDR10+ și va integra și citirorul de amprentă digitală. Camera foto frontală va avea o rezoluție spectaculoasă de 60 megapixeli.

Sistemul de operare va fi un Android 12 încă din cutie. În plus, Motorola va promite două upgrade-uri majore pentru acesta.

Pe spatele lui Moto Edge X se va găsi un sistem de trei camere foto. Senzorul pricipal va avea o rezoluție de 50 megapixeli (OV50A). Va fi ajutat de un ultrawide tot de 50 megapixeli (Samsung JN1). Cea de-a treia cameră va fi una pentru detalii de adâncime, de 2 megapixeli (OV02B1B).

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 68W (lucru confirmat și de către certificarea 3C), o premieră pentru Motorola.

Dispozitivul va fi prezentat oficial în China luna viitoare. Rămâne de văzut când își va face debutul în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep