HomeFeaturedFocusMotorola Moto E30 listat oficial in Europa

Motorola Moto E30 listat oficial in Europa

Moto E30

Despre Moto E30 am mai vorbit în momentul în care compania a prezentat oficial Moto E40. Între timp, pe piață a apărut și un Moto E20. Așa că lucrurile par acum mult mai așezate cu această gamă, care pare completă. Cele trei dispozitive au destule elemente în comun, însă sunt totuși separate de câteva trăsături definitorii.

Noul terminal împrumută mai mult de la modelul E40. De fapt, din punct de vedere fizic, sunt identice. Asta înseamnă că a fost preluat inclusiv designul cu orificiu pentru camera foto frontală. Detaliu care arată mai bine. În timp ce E20 alege un notch în formă de picătură.

Elementul împrumutat de la E20, telefonul cel mai slab dintre cele trei, este sistemul de operare. Moto E30 alege să ruleze un Android 11 Go Edition. Drept urmare, memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Însă avem un slot dedicat pentru card microSD, așa că cel puțin problema spațiului de stocare este rezolvată.

Iar acumulatorul rămâne la 5000 mAh (încărcare de 10W). Ceea ce presupune o autonomie cu mult peste medie. În orice caz, îndestulătoare pentru utilizatorul mediu de Android.

Chipset-ul este același Unisoc T700. Iar ecranul IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9), suportă o rată de refresh de 90 Hz. O trăsătură păstrată tot de la E40.

Ajungem și la sistemul foto de pe spatele lui Moto E30. Guvernat de un senzor principal de 48 megapixeli. O premieră pentru un smartphone Go Edition. Se păstrează de la E40 și celelalte două camere, de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Telefonul este deja listat în Europa, pe pagina Motorola din Slovacia (vezi link-ul sursă). Și este și disponibil la vânzare, în Belgia, la un preț de 100 euro.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep