HomeFeaturedFocusOnePlus 10 Pro, cateva detalii tehnice

OnePlus 10 Pro, cateva detalii tehnice

OnePlus 10 Pro

Unul dintre cele mai așteptate vârfuri de gamă din perioada următoare este fără îndoială OnePlus 10 Pro. Un smartphone de top, care deja stârnește destul de mult interes. Iar acest lucru se vede și în atenția care îi este acordată de media de specialitate. Astfel au ieșit la iveală câteva informații de natură tehnică despre viitorul terminal. Detalii care confirmă, dacă mai era nevoie, statutul de flagship.

Astfel, știm că telefonu va fi construit în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6,7 inchi. Rezoluția va fi QHD+, iar rata de refresh suportată va fi de 120 Hz. Cel mai probabil cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub ecran. Marginile laterale ale ecranului par să fie curbate, pentru un aspect mai elegant.

Nucleul hardware este unul pe măsură, care dă senzația de putere. OnePlus 10 Pro se va baza pe chipset-ul de top de la Qualcomm, Snapdragon 8 gen1 (se pare că aceasta va fi denumirea pentru Snapdragon 898). Memoria RAM va putea fi de 8 GB sau de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB sau 256 GB.

Camera foto frontală, integrată într-un orificiu discret, va avea o rezoluție de 32 megapixeli. Pe partea din spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Senzoru principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli. Va fi ajutat de un ultrawide de 50 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una telephoto, de 8 megapixeli, capabilă de un zoom optic 3.3x. Se păstrează brandingul/colaborarea cu Hasselblad pe zona de optimizări foto.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Telefonul va avea certificare IP68.

OnePlus 10 Pro este așteptat să debuteze în luna ianuarie sau la începutul lunii februarie, în China. În Europa va deveni disponibil undeva în aprilie.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep