HomeFeaturedFocusOnePlus Nord 2 Pac-Man Edition anuntat oficial

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition anuntat oficial

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition este un produs dedicat fanilor împătimiți ai acestei francize. Am jucat acest joc emblematic pentru industria de gaming din acea perioadă. Asta însă nu m-ar determina să dau bani în plus pe un telefon care primește câteva elemente distinctive inspirate din universul Pac-Man, inclusiv jocul Pac-Man 256 preinstalat.

Pentru că da, ediția specială deicată acestui joc are un preț de vânzare de 529 euro. Cu 30 de euro mai mult decât varianta standard (499 euro), cu aceeași echipare de memorie (12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB). Este singura variantă de memorie pentru această ediție specială. Compania chineză a ales echiparea de top (la nivel de memorii) dintre cele oferite de varianta standard.

Printre chestiile personalizate pe care le aduce OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition, trebui evidențiată carcasa din spate a telefonului. Care are proprietatea de a străluci în întuneric. Are desenat pe ea și personajul central din Pac-Man. Iar husa de silicon dedicată, care face parte din pachetul standard, are și ea elemente din joc. Și interfața software a fost modificată astfel încât să includă animații și elemente inspirate din joc.

Am amintit și mai sus, avem și jocul preinstalat (Pac-Man 256), lucru absolut normal în acest context.

Se pare că cei care doresc achiziția acestui smartphone în ediție specială, au de trecut și un mic test. Este obligatoriu să jucați măcar o repriză de Pac-Man (vezi link-ul sursă). Scorul obținut nu are vreo importanță, la finalul scurtului episod de gaming veți primi invitația care vă permite să achiziționați un OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep