HomeFeaturedFocusOppo Reno7 Pro 5G a fost anuntat oficial

Oppo Reno7 Pro 5G a fost anuntat oficial

Oppo Reno7 Pro 5G

De fapt, toată familia Reno7 a fost prezentată oficial. Oppo Reno7 Pro 5G este cel mai atractiv dintre cele trei terminale și vârful de gamă din această mică familie. O serie care mai cuprinde modelul standard, Reno7 5G și un Oppo Reno7 SE, despre care am vorbit acum câteva zile.

Revenim la cel mai puternic dintre cele trei dispozitive, modelul Pro. Este construit în jurul platformei MediaTek Dimensity 1200-Max, care oferă și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul este împerecheat cu o memorie RAM ce poate fi de 8 GB sau de 12 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Mare atenție, nu poate fi extinsă, nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața ColorOS 12 peste el.

Ecranul lui Oppo Reno7 Pro 5G este un AMOLED cu diagonala de 6,55 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 90 Hz. Ecranul oferă suport pentru HDR10+ și integrează și cititorul de amprentă digitală. În partea de sus, un orificiu discret ascunde o cameră foto frontală cu rezoluție de 32 megapixeli.

Pe spate găsim un sistem foto cu trei camere. Un senzor principal de 50 de megapixeli, unul ultrawide cu rezoluția nespecificată și unul macro de 2 megapixeli. Modulul foto este înconjurat de un LED care luminează și ca atenționare pentru notificări.

Responsabil cu autonomia este un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 65W.

Oppo Reno7 Pro 5G are prețuri de aproximativ 580 dolari, respectiv 625 dolari, în funcție de versiunea de memorie RAM aleasă. Deocamdată nu au fost oferite alte detalii comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep