HomeFeaturedFocusRealme GT 2 Pro, cateva informatii tehnice

Realme GT 2 Pro, cateva informatii tehnice

Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro este viitorul flagship al companiei desprinse din Oppo. Un telefon de la care există așteptări mari, caracterizat de către oficialii Realme ca fiind un “ultra-premium flagship”. Așa că este și normal că deja s-a început teasingul pentru acest vârf de gamă. Unul care arată promițător dacă ne uităm la informațiile tehnice pe care le cunoaștem până în prezent.

Dispozitivul se va baza pe chipset-ul de top de la Qualcomm, viitorul model Snapdragon 898. Sau, așa cum ar putea fi el numit conform unor zvonuri, Snapdragon 8 Gen 1. Probabil că la nivel de memorii, vor exista mai multe opțiuni. De văzut cât de sus va merge cea de top.

Sistemul de operare rulat va fi un Android 12 cu interfața Realme UI 3.0 peste el.

Mult mai spectaculoasă pare însă viteza de încărcare suportată de acumulatorul de pe Realme GT 2 Pro. Aceasta va fi de 125W. Nu este detaliată însă și capacitatea pe care o va avea bateria.

Ecranul telefonului va fi un panel AMOLED cu diagonală de 6,51 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 120 Hz. Este de așteptat ca cititorul de amprentă digitală să fie integrat sub display. Camera foto frontală va avea o rezoluție de 32 megapixeli.

Pe partea din spate se va găsi un sistem de trei camere foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 50 megapixeli. Este de așteptat ca una dintre celelalte două camere să fie una specială, cu senzor telephoto (poate chiar de tip periscop), capabilă de un zoom optic. Altfel statutul decarat mai sus nu prea mai pare credibil.

Deși nu se vorbește încă despre ziua în care va fi prezentat oficial Realme GT 2 Pro, avem totuși un preț vehiculat. Se zvonește că terminalul va costa în jur de 630 dolari, preț valabil pentru China. Sună promițător. În ceea ce privește apariția sa, undeva la începutul anului viitor, în cursul primului trimestru al acestuia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep