HomeFeaturedFocusRecomandare: descarcati gratuit seria Assassin's Creed Chronicles!

Recomandare: descarcati gratuit seria Assassin’s Creed Chronicles!

Cu ocazia campaniei de aniversare a 35 de ani, Ubisoft oferă gratuit toate cele trei jocuri Assassin's Creed Chronicles pentru PC. Descărcați-le acum!
Cu ocazia campaniei de aniversare a 35 de ani, Ubisoft oferă gratuit toate cele trei jocuri Assassin’s Creed Chronicles pentru PC. Descărcați-le acum!

În cadrul campaniei promoționale ce marchează aniversarea a 35 de la înființare, Ubisoft oferă gratuit cele trei jocuri Assassin’s Creed Chronicles pentru PC. Colecția cuprinde cele trei aventuri ale clanului asasinilor în China, India și Rusia.

E drept, sunt versiuni mai vechi, cu reprezentare 2.5D, în care clanul asasinilor se luptă cu cavalerii templieri. Assassin’s Creed Chronicles: China are loc în anul 1546 și îl are ca personal principal pe Shao Jun, un asasin chinez antrenat de Ezio Auditore. Assassin’s Creed Chronicles: India se întâmplă în 1841 cu povestea lui Arbaaz Mir. Lastly, Assassin’s Creed Chronicles: Russia începe în 1918 cu Nikolai Orelov drept protagonist.

Jocurile pot fi descărcate cu aplicația Ubisoft pentru PC. Specificațiile tehnice nu ar trebui să fie o problemă, fiind nevoie de un CPU Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz sau AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz, cu 2GB RAM.

Promoția e activă până pe 12 noiembrie, așa că vă recomand să mergeți și să vă descărcați jocurile acum. Fiind fan Assassin’s Creed, mă tentează și pe mine – singura problemă este că eu mă joc pe Xbox, unde nu există promoția.

Mergeți aici și descărcați-le rapid!

Spor la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep