HomeMobileAndroidRecomandare: trei huse pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Recomandare: trei huse pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Vă recomand trei tipuri de huse pentru smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip3 5G.
Vă recomand trei tipuri de huse pentru smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Săptămâna aceasta m-am jucat din nou cu smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip3 5G și am ajuns la concluzia că utilizatorii ar fi bine să îl protejeze cu o husă, chiar dacă contrucția sa este mult mai solidă decât a modelelor precedente. Și ca de obicei, am apelat la partenerul nostru Mobiledirect, care ne-a furnizat pentru test trei modele de huse pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Prima și cea mai accesibilă, este o husă Cubz Texture Genuine Leather Green care are o consistență asemănătoare pielii. Este formată din două bucăți, foarte simplu de montat pe telefon și care nu cresc excesiv dimensiunile smartphone-ului.

Husa oferă o aderență foarte bună și păstrează dimensiunile într-o limită decentă.

A doua husă, mai pe placul meu, este modelul GKK Ultra Thin Green, rigid. Se simte mult mai plăcut la atingere și este sensibil mai subțire decât varianta precedentă. Decupajele pentru portul USB Type-C, display-ul exterior, microfon și difuzoare sunt atent realizate.

La rândul său oferă o aderență foarte bună, materialul fiind siliconat.

Iar cel de-al treilea model, este o carcasă transparentă, GKK Electroplating Black, cu margini ieșite în relief, pentru a proteja mai bine colțurile.

Carcasă rigidă Samsung Galaxy Z Flip3 5G – GKK Electroplating Black.

După cum puteți observa, marginile carcasei sunt dintr-un material plastic negru, strălucitor, în contrast cu partea transparentă, ca să pună în valoare telefonul.

Decupajele pentru microfoane, difuzor și portul USB Type-C sunt perfect realizate și nu împiedică folosirea.

Toate cele trei huse de Samsung Galaxy Z Flip3 5G sunt extrem de simplu de montat, aplicarea putându-se face prin culisarea pe fiecare parte a clapetei, fie prin aplicare directă, clasică. Principiul este cam același pentru toate husele asociate acestui model de smartphone. Iar dacă vreți să vedeți și alte modele, vă recomand să parcurgeți oferta MobileDirect.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep