HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A03 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy A03 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy A03

Samsung Galaxy A03 își face apariția oficială și devine unul dintre cele mai accesibile terminale smart din oferta companiei coreene. Este un smartphone care aduce suficiente plusuri față de generația anterioară. Și care pare croit pentru ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

În mod oarecum ciudat, compania coreeană nu precizează cine este producătorul chipset-ului integrat în acest smartphone. Știm că este un procesor octa-core, cu două dintre nuclee tactate la 1,6 GHz. Și cele șase nuclee mai slabe tot la 1,6 GHz sunt tactate. Speculațiile spun că este vorba despre un Unisoc, dar nu m-aș pronunța ferm pe acest subiect.

Sunt disponibile trei configurații de memorii pentru această apariție. Prima vine cu 3 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 32 GB. Cea de-a doua are 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Iar cea de top păstrează cei 4 GB de memorie RAM, dar duce capacitatea internă de stocare la 128 GB.

Samsung Galaxy A03 are un display Infinity V cu diagonală de 6,5 inchi. Rezoluția este HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În notch-ul din partea de sus se găsește o cameră foto frontală cu rezoluție de 5 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto dual-camera. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Și este ajutat de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Nu este specificată viteza de încărcare a acestuia.

Compania coreeană nu a dezvăluit nici detalii comerciale despre Samsung Galaxy A03. Probabil că vor reveni cu informațiile lipsă în zilele următoare.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep