HomeFeaturedFocusVivo Y15A isi face aparitia oficiala

Vivo Y15A isi face aparitia oficiala

Vivo Y15A

Cu o săptămână în urmă, compania chineză prezenta oficial modelul Vivo Y15s. Acum își face apariția un fel de frate de-al acestuia, modelul Vivo Y15A, care vine cu ceva modificări semnificative. Însă în același timp este identic din punct de vedere fizic cu modelul amintit. În plus, și unele dintre specificațiile tehnice sunt comune între cele două.

Mai exact, A-ul renunță să mai fie un smartphone Android Go și vine cu versinea plină a sistemului de operare Android 11. În acest sens s-a umblat și la memoria RAM, care acum este de 4 GB (față de 3 GB). Și capacitatea internă de stocare este mai mare, are acum 64 GB față de 32 GB.

Cam acestea sunt diferențele dintre cele două dispozitive.

În rest, Vivo Y15A păstrează aceleași caracteristici tehnice ca și fratele său. Inclusiv gama de culori rămâne nemodificată, cu aceleași Wave Green și Mystic Blue.

Rămâne același chipset MediaTek Helio P35, ținut în viață de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Care se încarcă cu doar 10W. Ambele ascunse în spatele unui display IPS LCD de 6,51 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9).

Camera foto frontală are o rezoluție de 8 megapixeli. Pe spate avem un sistem foto dual-camera la fel de modest. Cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Vivo Y15A este deja disponibil la vânzare pe anumite piețe asiatice. Prețul său este de aproximativ 160 dolari.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep