HomeFeaturedFocusVivo Y15s isi face aparitia oficiala

Vivo Y15s isi face aparitia oficiala

Vivo Y15s

Un nou smartphone entry-level din partea companiei chineze își face apariția oficială. Vivo Y15s este numele său. Și face parte dintr-o serie (Y) care are câțiva reprezentanți și în ofertele comercianților de la noi. Așa că dispozitivul merită câteva clipe de atenție. Chiar dacă până la o eventuală prezență pe piața din România mai este drum lung. Și nici nu avem vreo garanție că ea se va întâmpla la un moment dat.

De această dată vorbim despre un telefon Android Go. Ceea ce înseamnă că din punct de vedere tehnic nu există motive de entuziasm. Însă un preț mic de vânzare ar mai echilibra balanța.

Telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Helio P35. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, printr-ul slot dedicat.

Așa cum spuneam, sistemul de operare de pe Vivo Y15s este un Android Go Edition (versiunea 11), cu interfața proprietară Funtouch 11.1 peste el.

În ceea ce priveșe abilitățile fotografice, lucrurile sunt la fel de modeste. Avem o cameră foto frontală de 8 megapixeli, găzduită de un notch în formă de picătură. Și un sistem dual-camera pe spate, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Ecranul este un IPS LCD de 6,51 inchi și rezoluție HD+ (aspect 20:9). Iar acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcarea de 10W.

Prețul de vânzare, singurul argument al lui Vivo Y15s, este de aproximativ 130 dolari pe piețele asiatice.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep