HomeMobileAndroidCare sunt cele mai bune aplicatii si jocuri din Google Play Store...

Care sunt cele mai bune aplicatii si jocuri din Google Play Store pentru 2021

Acestea sunt cele mai bune aplicații și jocuri pentru Android în 2021, conform Google Play Store.
Acestea sunt cele mai bune aplicații și jocuri pentru Android în 2021, conform Google Play Store.

Pentru că nu se poate să rămână mai prejos decât Apple și Google a anunțat lista cu cele mai bune aplicații și jocuri pentru Android, descărcate din Play Store în 2021.

Cea mai bună aplicație este Balance: Meditation & Sleep (poate fi descărcată de aici), Vorbim despre un program de smartphone care vrea să ne scape de stres, ne îmbunătățește somnul și ne oferă programe personalizate de meditații. E pe bani, dar pentru că producătorii s-au simțit mărinimoși, în 2021 oferă un an gratuit.

Cel mai bun joc este Pokemon UNITE (îl luați de aici), un joc 3D de strategie în care puteți să vă petreceți timpul cu prietenii.

În categoria aplicațiilor alese de public, pe primul loc este Paramount+ | Peak Streaming (nu este disponibilă și în România), o soluție de live streaming pentru evenimente sportive, știri. Oferă și accesul la 30000 de episoade ale diverselor show-uri preluate de la CBS, Nickelodeon, Nick Jr, Comedy Central, MTV, Smithsonian Channel.

Paramount+

Iar alegerea publicului vizavi de jocuri este Garena Free Fire MAX (poate fi descărcat de aici). Acesta este creat exclusiv pentru a oferi o experiență premium în Battle Royale prin tehnologia Firelink, cu posibilitatea de redare pe rezoluții Ultra HD.

Garena Free Fire MAX

La fel ca în cazul top-ului Apple nu am avut ocazia să mă întâlnesc cu niciunul dintre titlurile anului 2021 pe zona Android.

Voi știați de ele? Cum vi se par?

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep