HomeFeaturedFocusCum arata Pixel Watch: primele materiale de marketing

Cum arata Pixel Watch: primele materiale de marketing

Până la urmă Google va veni cu un smartwatch sub numele Pixel Watch și acestea sunt primele poze din materialele promoționale.
Până la urmă Google va veni cu un smartwatch sub numele Pixel Watch și acestea sunt primele poze din materialele promoționale.

După ce mult timp (prea mult aș zice eu) Google a lăsat impresia că nu mai e interesată de zona de ceasuri smart, în 2021 am văzut că lucrurile s-ar putea relansa. Și nu doar pentru că Google a convins Samsung să lanseze Watch4 cu wearOS, dar mai degrabă pentru că au fost mai multe leak-uri legate de un Pixel Watch. În general informațiile de până acum au fost legate de design: aspect rotund, margin foarte subțiri, buton cu coroniță.

Jon Prosser ne arată acum două poze, care ar trebui să fie niște materiale de marketing asociate Pixel Watch.

Din câte bănuim și Pixel Watch ar trebui să facă parte din categoria produselor speciale Google Pixel, care vor avea opțiuni specifice. Mă aștept ca măcar vizavi de actualizări să stea bine și eventual să vedem ce a ieșit din colaborarea cu Fitbit (în 2019 Google a cumpărat Fitbit, dacă vă aduceți aminte).

Nu știu ce părere aveți voi, însă mie nu imi place desgin-ul Pixel Watch (dacă este cel adevărat) – prefer un ceas mai impozant, care să vină cu o baterie mai bună. Dacă e să mă iau după poze, grosimea lui Pixel Watch este una foarte mică, pe un display imens, ceea ce mă duce cu gândul că autonomia o să fie o problemă. Mai ales că sistemul de operare wear OS e cam praf în ceea ce înseamnă optimizarea pentru autonomie.

Voi ce părere aveți?

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep