HomeMobileAndroidHuawei a prezentat oficial P50 Pocket, primul clamshell din portofoliu

Huawei a prezentat oficial P50 Pocket, primul clamshell din portofoliu

Huawei P50 Pocket este oficial: primul smartphone Huawei cu clapetă, competitor direct pentru Samsung Galaxy Z Flip.
Huawei P50 Pocket este oficial: primul smartphone Huawei cu clapetă, competitor direct pentru Samsung Galaxy Z Flip.

Astăz modelul P50 Pocket a fost prezentat oficial, fiind primul smartphone cu clapetă al Huawei. Primele informații despre el au venit zilele trecute, fiindu-ne prezentat ca un model similar Galaxy Z Flip care vine cu un element definitoriu: un display rotund cu touch, pus pe partea exterioară, unde pot fi afișate diferite detalii și notificări.

A doua mare diferență e legată de modul în care e finisată carcasa, textura interesantă având pe lângă rolul decorativ și o mai bună aderență. P50 Pocket va veni în mai multe culori, cel auriu având o textură cu un model floral în timp ce varianta neagră/gri beneficiază de un finisaj mat.

Ecranul pliabil este unul cu diagonala de 6.9 inci (raport 21:9) ce suportă o rată de refresh de 120 Hz și are o densitate de 442 ppi.

În interior găsim un procesor Snapdragon 888 4G, o baterie de 4000mAh cu suport de încărcare rapidă prin adaptorul 40W Huawei SuperCharge. Sistemul de camere foto e și el la fel de interesant: camera principală este una de 40MP, alături de una ultrawaide de 13MP plus o a treia cameră de 32MP denumită de Huawei drept Hyperspectral camera. Aceasta ar trebui să poată înregistra culori și detalii care nu pot fi percepute cu ochiul liber.

Deocamdată Huawei P50 Pocket se adresează pieței din China și nu sunt semne că ar ajunge și în Europa/SUA pentru că așa cum știți, serviciile Google Play lipsesc de pe el. E însă posibil să vedem un produs similar, sub brandul Honor, care să beneficieze de Google Play și care automat ar fi mult mai atractiv.

Smartphone-ul arată bine și dacă sistemul de camere foto e la fel de bun ca la seria P40, atunci va fi un concurent major pentru seria Galaxy Z Flip, într-o piață care abia acum începe să se dezvolte.

Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep