HomeFeaturedFocusMotorola Edge X30 prezentat oficial, insotit de un Special Edition

Motorola Edge X30 prezentat oficial, insotit de un Special Edition

Motorola Edge X30

Motorola Edge X30 și-a făcut astăzi apariția, conform planului inițial. Este primul smartphone anunțat oficial, care integrează noul chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 1. Surpriza este reprezentată de Special Edition, o versiune aproape identică. Singura diferență este că acesta din urmă are camera foto frontală integrată sub display. Varianta standard merge pe un orificiu ceva mai convențional. Până și senzorul foto frontal este același.

Noul chipset asigură un plus de performanță pe care și Qualcomm l-a detaliat în momentul prezentării sale. Cei de la Motorola au prezentat și un test AnTuTu în care X30 a reușit un scor de peste un milion de puncte.

Procesorul rulează în trei combinații de memorii: 8GB/128GB, 8GB/256GB și cea mai atractivă, 12GB/256GB. Prețurile de vânzare (deocamdată valabile în China) sunt de aproximativ 500 dolari, 530 dolari și respectiv 565 dolari. Special Edition, care se pare că vine doar în echiparea de top de memorii costă aproximativ 630 dolari.

Ecranul lui Motorola Edge X30 este un OLED de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+. Rata de refresh este de 144 Hz. Camera foto frontală, fie că este sub ecran sau într-un orificiu discret, are un senzor de 60 megapixeli (1/2.8 inchi, 1.2μm pixels).

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este un OmniVision OV50A (1/1.55 inchi) cu rezoluție de 50 megapixeli. Cel ultrawide are o rezoluție tot de 50 megapixeli (ISOCELL S5KGM1). Ultimul senzor este unul pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 68W.

Sistemul de operare este Android 12 încă din cutie.

Motorola Edge X30 a fost însoțit la acest eveniment de lansare, pe lângă Special Edition, de un Edge S30. Un telefon ceva mai accesibil, cu specificații apropiate de cele de flagship. Este construit pe un Snapdragon 888+, are un display de 6,8 inchi, LCD de această dată, dar care păstrează rata de refresh de 144 Hz. Camera frontală este de 16 megapixeli, iar pe spate senzorul principal este de 108 megapixeli. Rulează un Android 11, spre deosebire de fratele său mai puternic.

Vânzările încep pe 21 decembrie pentru ambele modele.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep