HomeFeaturedFocusMotorola Moto G200 5G, primele impresii: raport pret/performante foarte atractiv

Motorola Moto G200 5G, primele impresii: raport pret/performante foarte atractiv

Moto G200 5G

Îl testez de circa o săptămână și până acum nu încetează să mă impresioneze plăcut. Motorola Moto G200 5G este un vârf de gamă redutabil. Cel puțin pe piața locală, este cea mai bună ofertă a celor de la Motorola în prezent. Și cred că este și cea mai bună ofertă pentru cei care vor un smartphone suficient de puternic.

În orice caz, cu siguranță este unul dintre cele mai ieftine telefoane smart echipate cu Snapdragon 888+ din acest moment, dacă nu cumva chiar cel mai ieftin. Terminalul poate fi găsit în prezent pe eMAG.ro la 2099 lei (mai jos aveți captura de ecran).

Prin comparație, Xiaomi 11T Pro pe care l-am testat săptămâna trecută, echipat cu Snapdragon 888 (fără +), cu aceeași memorie RAM de 8 GB, are pe același site un preț de 3469 lei. O diferență enormă, mai ales că Motorola se impune cu performanțe mai mari.

Nu facem acum o comparație directă între cele două, deși lista mare de specificații comune mă împingă șă către așa ceva. O să urmeze, este o promisiune asumată. Și o să treacă și dincolo de performanțe.

Însă acum ne vom concentra exclusiv pe performanțele lui Motorola Moto G200 5G. Ca de obicei, metoda cea mai potrivită este reprezentată de cele mai populare aplicații de benchmark. Scorurile obținute permit compararea cu alte dispozitive și realizarea de clasamente.

Am început în forță, cu AnTuTu Benchmark. Ce a ieșit vedeți în capturile de ecran de mai jos.

A urmat apoi testul de performanță din PCMark. La fel, rezultatele sunt mai jos.

Geekbench 5 a furnizat următoarele rezultate:

Mai jos vedeți rezultatele din toate testele din GFXBench.

Am lăsat la urmă 3DMark. Mai întâi testele Wild Life și Wild Life Extreme.

Am rulat și testele Sling Shot.

Și în cele din urmă Sling Shot Extreme.

Scorurile sunt de-a dreptul impresionante pentru un smartphone de 2100 lei. Cred că nu există egal pe piața locală. Tocmai de aceea îl consider pe Motorola Moto G200 5G un candidat de neignorat pentru cei care își caută un smartphone cu performanțe de flagship, dar vor să își eficientizeze la maxim investiția.

Acum se rulează testele de baterie. O să revin mai apoi si cu alte impresii, pe termen ceva mai lung. Și nu uit nici de comparația promisă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep