HomeFeaturedFocusOnePlus 10 Pro se lanseaza luna viitoare

OnePlus 10 Pro se lanseaza luna viitoare

OnePlus 10 Pro

Mai avem de așteptat aproximativ o lună până când vom vedea noul flagship al companiei chineze. OnePlus 10 Pro vine în ianuarie 2022. Informația este una cât se poate de oficială. A fost făcută publică de către fondatorul companiei, Pete Lau. Așteptările sunt mari de la acest dispozitiv. Și asta pe bună dreptate, va fi pentru o perioadă de timp vârful de gamă al companiei.

Lucru vizibil încă din start. Terminalul va fi construit în jurul chipset-ului de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Memoria RAM va fi de 12 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare va putea fi de 128 GB sau de 256 GB.

Tot acest nucleu hardware va fi ascuns în spatele unui display cu diagonală de 6,7 inchi, cu marginile laterale curbate. OnePlus 10 Pro optează pentru un panel AMOLED LTPO cu rezoluție QHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Cel mai probabil acesta va integra și cititorul de amprentă digitală. În partea stângă are un orificiu discret care ascunde o cameră foto frontală de 32 GB. Chiar dacă rezoluția se păstrează la fel ca la generația anterioară, ni se promite o tehnologie mai nouă.

Mai important pare sistemul foto de pe spate. Însă acesta pare a fi identic cu cel de le OnePlus 9 Pro. Senzorul principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli. Și va fi ajutat de un ultrawide de 50 megapixeli și de un telephoto de 8 megapixeli (3,3x zoom).

Zvonurile vorbesc despre un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 80W.

Deși se vorbește despre o apariție oficială în ianuarie 2022, OnePlus 10 Pro va avea parte mult mai târziu de o lansare/disponibilitate globală. Undeva în luna aprilie a anului viitor. Asta ca să vă mai înfrânați din entuziasm.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep