HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: doua huse pentru Xiaomi 11T Pro

RECOMANDARE: doua huse pentru Xiaomi 11T Pro

huse pentru Xiaomi 11T Pro

Testez de vreo două săptămâni acest model de smartphone. Destul de solid, bine construit, aspecte care înlătură mare parte din temerile legate de integritatea sa fizică. Însă semne de îndoială apar mereu, la fel cum pot apărea incidente neplăcute. Așa că posesorii acestui smartphone pot simți pe bună dreptate nevoia unei huse pentru Xiaomi 11T Pro. Un accesoriu indicat pentru orice model de smartphone, până la urmă. Mai ales pentru utilizatorii ceva mai dinamici. Și, deopotrivă, pentru cei ca puțin îndemânatici.

Ca de obicei am selectat câteva opțiuni din oferta partenerilor noștri de la MobileDirect. Care au în portofoliu atât carcase și huse de protecție, dar și folii și sticle pentru ecran și alte accesorii pentru aproape orice model de smartphone.

Pentru 11T Pro am ales două modele, care, așa cum veți vedea, oferă grade diferite de protecție.

Prima dintre cele două huse pentru Xiaomi 11T Pro oferă un grad foarte mare de protecție. Este o husă de tip cover, realizată din piele ecologică. O husă Book Type Magnetic Stand Wallet Blue.

Arată foarte bine această culoare albastru-verzui, protejează foarte bine ecranul și în plus poate funcționa și ca stand pentru telefon.

La interior are loc pentru minim trei carduri de credit, dar și pentru o fotografie sau un act de identitate. Așa că este utilă și pe post de portofel.

Cea de-a doua propunere este mai degrabă o carcasă pentru spatele telefonului. O husă Super Frosted Shield Red de la Nillkin.

În pachet este inclus un mic accesoriu care poate funcționa ca stand pentru telefon atunci când este nevoie.

Sunt doar două propuneri din lista mult mai mare de huse pentru Xiaomi 11T Pro disponibile în oferta magazinului online MobileDirect.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep