HomeCloud & MobilityRecomandare: învățați despre big data si data warehouse în Microsoft Azure într-un...

Recomandare: învățați despre big data si data warehouse în Microsoft Azure într-un curs video gratuit

 Microsoft Azure Virtual Training Day: Data Fundamentals e un curs de două zile, cu participare gratuită, în care obțineți cunoștințele de bază legate de folosirea serviciilor de date în Azure.
Microsoft Azure Virtual Training Day: Data Fundamentals e un curs de două zile, cu participare gratuită, în care obțineți cunoștințele de bază legate de folosirea serviciilor de date în Azure.

Unul dintre training-urile gratuite din cadrul Microsoft Azure Virtual Training Day la care locurile se ocupă rapid este cel despre Data Fundamentals. Am vrut să mă înregistrez pentru 4, 5 ianuarie însă nu mai există locuri libere, doar ediția 24,25 ianuarie mai are câteva.

Data Fundamentals este un curs de două zile (24-25 ianuarie, aici mai sunt încă locuri) în care veți învăța elementele de bază ale serviciilor de date în Azure: conceptele inițiale, relational și non-relational data plus data warehouse analytics. Se adresează dezvoltatorilor și administratorilor de baze de date, iar oamenii de IT cu funcții de decizie în zona de business și tehnologie au și ei multe de învățat aici.

Nu ar trebui să vă faceți probleme legate de nivelul de cunoștințe la care trebuie să fiți pentru a putea înțelege informațiile, cursul Microsoft Virtual Training Day: Data Fundamentals este gândit să prezinte de la zero toate conceptele, într-un limbaj accesibil. În ideea că vă interesează subiectul, nu ratați cursul.

Agenda celor două zile este:

Part 1Part 2
IntroductionIntroduction
Explore Core Data ConceptsExplore Non-relational Data in Azure (Segment 1 of 2)
Break: 10 MinutesBreak: 10 Minutes
Explore Relational Data in Azure (Segment 1 of 2)Explore Non-relational Data in Azure (Segment 2 of 2)
Break: 10 MinutesBreak: 10 Minutes
Explore Relational Data in Azure (Segment 2 of 2)Explore modern data warehouse analytics in Azure
Closing Question & AnswerClosing Question & Answer

O mențiune specială: în ambele zile există sesiuni de întrebări și răspunsuri – training-ul este în limba engleză, cu subtitrări în limba română că să vă ajute să înțelegeți mai bine conceptele prezentate.

BONUS: la finalul cursului va fi posibil să dați (tot gratuit!) examenul pentru certificarea Microsoft Azure Data Fundamentals.

După curs și examen veți ști care sunt rolurile, operațiile și responsabilitățile cuiva care lucrează cu date în cloud și veți fi capabil să folosiți serviciile de date (relaționale și non-relaționale) Azure. Veți fi familiarizați și cu ce înseamnă Azure Synapse Analytics, Azure Databricks, Azure HDInsight, mai mult, veți putea să le folosiți pentru a crea soluții data analytics.

La fel ca în cazul cursului Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals (semnalat zilele trecute) și aici locurile sunt limitate și se ocupă repede.

Recomandarea mea: nu mai pierdeți timpul că sunt puține locuri, care se duc repede pentru că e un curs interesant.

Mai multe detalii despre Microsoft Virtual Training Day: Data Fundamentals găsiți aici, inclusiv link-ul de înscriere!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep