HomeFeaturedFocusRedmi Smart Band Pro disponibila in Romania de la 259 LEI

Redmi Smart Band Pro disponibila in Romania de la 259 LEI

Brățara smart Redmi Smart Band Pro este disponibilă în România cu un preț de 259 LEI.
Brățara smart Redmi Smart Band Pro este disponibilă în România cu un preț de 259 LEI.

Xiaomi a anunțat că începând de astăzi brățara smart Redmi Smart Band Pro poate fi achiziționat din România, de pe mi-home.ro, sau din Xiaomi Store Sun Plaza București, Xiaomi Store Mega Mall București și eMAG, cu un preț de 259 lei.

Redmi Smart Band Pro este o brățară de fitness cu un display Full AMOLED de 1,47 inci, luminozitate maximă de 450 de niți, capabilă să monitorizeze peste 110 tipuri de activități fizice. Pe lângă caloriile conusmate mai poate urmări ritmul cardiac, nivelul de oxigenare al sângelui și stresul și detectează automat 3 tipuri de exerciții: alergarea pe bandă și în aer liber plus mersul pe jos. Doritorii pot folosi brățara și în apă.

Redmi Smart Band Pro.

Autonomia anunțată este de 14 zile în regim normal de folosire și aproape 20 de zile dacă se activează opțiunile de Power Saving. De știut că Redmi Smart Band Pro funcționează cu aplicația Xiaomi Wear, în care se pot urmări datele legate de activitățile fizice monitorizate.

În plus, permite controlul listei de melodii diret de pe ceas, oferă informații despre vreme pe ecranul brățări și notificări legate de apeluri, mesaje.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep