HomeFeaturedFocusSharp Aquos Wish anuntat oficial

Sharp Aquos Wish anuntat oficial

Sharp Aquos Wish

Compania japoneză vine cu un nou smartphone pe piață. Sharp Aquos Wish este un entry-level compact. Dimensiunea mică este destul de rară în ziua de astăzi. Și acesta este principalul motiv pentru care îi dedicăm câteva minute acestui terminal. Altfel, dacă ținem cont de șansele destul de mici de a ajunge și în Europa, telefonul nu prezintă prea mare interes.

Dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 480. Astfel că asigură (cel puțin teoretic) și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB și poate fi extinsă la nevoie cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare rulat ar trebui să fie Android 11, însă nu sunt oferite detalii despre acest aspect.

Ecranul lui Sharp Aquos Wish este un IPS LCD cu diagonală de 5,7 inchi și rezoluție HD+. În partea de sus are un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli. Pe partea din spate avem o singură cameră foto, cu senzor de 13 megapixeli. O echipare destul de modestă chiar și pentru un entry-level.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 3370 mAh. Nu este detaliată viteza de încărcare, dar nu cred că trebuie să avem mari așteptări din acest punct de vedere.

Ca să mai spele din rușine, Sharp Aquos Wish vine cu certificări IPX5, IPX7, IP6X și în plus respectă și standardul MIL-STD-810H.

Deocamdată nu au fost oferite detalii comerciale. Însă mă aștept la un preț supra-evaluat, cum practică de obicei compania japoneză.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep