HomeFeaturedFocusVivo S12 Pro apare oficial si impresioneaza cu camerele selfie

Vivo S12 Pro apare oficial si impresioneaza cu camerele selfie

Vivo S12 Pro

Vivo S12 Pro este cel mai atractiv dintre cele două terminale prezentate oficial de compania chineză. Atât el, cât și versiunea standard, impresionează printr-un sistem dual camera frontal ce pare destul de potent. Semn că dispozitivele se adresează deopotrivă amatorilor de autoportrete digitale, cât și celor care realizează conținut video la persoana întâi.

Acest sistem de camere foto este integrat într-un notch de tip breton. Un design pe care nu prea l-am mai văzut în ultima vreme. Senzorul foto principal din față are o rezoluție de 50 megapixeli. Și este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli.

Să rămânem în zona de fotografie! Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 108 megapixeli. Este acompaniat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Ecranul lui Vivo S12 Pro este un AMOLED cu diagonală de 6,56 inchi și rezoluție 2400 x 1080 pixeli (apect 20:9). Rata de refresh este de 90 Hz. Ecranul oferă suport pentru HDR10+. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Marginile laterale ale ecranului par a fi curbate.

La interior avem un chipset MediaTek Dimensity 1200. Acesta este responsabil și de conectivitatea 5G. Procesorul rulează în trei combinații de memorii posibile. Prima vine cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Cea intermediară urcă memoria internă la 256 GB. Iar cea de top mai adaugă 4GB de RAM. Utilizatorul nu va avea la dispoziție slot microSD.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 44W.

Prețul de vânzare pentru versiunea de top de Vivo S12 Pro (12GB/256GB) este de aproximativ 580 dolari. Deocamdată telefoanele vor fi disponibile doar pe piața din China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep