HomeFeaturedFocusA venit Andoid 12 (OneUI 4.0) pe Samsung Galaxy S20 Plus!

A venit Andoid 12 (OneUI 4.0) pe Samsung Galaxy S20 Plus!

Andoid 12

Compania coreeană s-a mișcat destul de bine cu upgrade-ul la noua versiune a sistemului de operare. Asta având în vedere că vorbim despre generația de flagship-uri de acum aproape doi ani. Azi dimineață am primit notificarea că Android 12, cu OneUI 4.0 este disponibil pentru Samsung Galaxy S20 Plus-ul meu. O veste îmbucurătoare, așa că nu am pierdut prea mult timp.

Menționez că folosesc un S20 Plus achiziționat de la Vodafone. Așa că, în funcție de operatorul sau partenerul de la care ați achiziționat telefoanele (și mă gândesc că este de fapt vorba despre toată seria S20), s-ar putea să existe mici diferențe.

Upgrade-ul la Android 12 are aproape 2,5 GB. Este mare și vine cu o descriere detaliată a tuturor îmbunătățirilor aduse. Am încercat să surprind mai jos câteva dintre ele, cele mai importante.

Pe mine sincer mă interesează să nu îmi afecteze autonomia. Am mai pățit asta în trecut, atât cu telefoane Samsung, cât și cu HTC-uri, în vremurile bune ale companiei. Și este dezamăgitor, pentru că aștepță să vezi noile feature-uri, chestii pozitive, îmbunătățiri, dar te lovește ceva la care nu prea te așteptai, o scădere a unei performanțe esențiale pentru mulți utilizatori. Dacă cumva am parte de o surpriză neplăcută, o să revin cu feedback.

În ciuda dimensiunii mari, din momentul finalizării download-ului, instalarea merge destul de cursiv și se termină relativ repede.

Am observat deja modificări de interfață la camera foto sau în aplicația de vizualizare a fotografiilor (Samsung Gallery). Probabil că în zilele următoare voi tot vedea îmbunătățirile aduse de Android 12. Cu ocazia acestui upgrade a fost adus și nivelul de securitate al dispozitivului la 1 decembrie 2021.

Posesorii de telefoane din seria Galaxy S20 de la Samsung care nu au primit notificarea cu update-ul la OneUI 4.0 cu Android 12, pot căuta manual disponibilitatea acestuia în setările telefonului (Settings/Software Update).  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep