HomeFeaturedFocusAu iesit la iveala preturile europene pentru seria Galaxy S22

Au iesit la iveala preturile europene pentru seria Galaxy S22

Galaxy S22

Dintr-o sursă destul de credibilă, cu un istoric foarte bun, au ieșit la iveală prețurile pentru viitoarea serie Galaxy S22 de la Samsung. Dacă informațiile sunt corecte (și așa cum spuneam, Roland Quandt nu prea greșește), avem câteva surprize. Și nu toate legate de aceste prețuri.

Publicul se aștepta ca generația viitoare de flagship-uri să fie ceva mai scumpă decât cea care încă există pe piață (Galaxy S21). Inclusiv cei de la Samsung au confirmat acest lucru. Aici nu sunt surpize, iar creșterea de prețuri ar putea fi argumentată până la un punct. Este criză de componente, mai ales de chip-uri, avem un context economic atipic. Explicații se găsesc.

Surprinde totuși că nici Samsung Galaxy S22 și nici modelul S22+ nu vor avea opțiunea de 12 GB de memorie RAM. Asta în condițiile în care cu doi ani în urmă, S20-ul avea această variantă de memorii. Este un minus care s-ar putea reflecta mai degrabă la capitolul marketing și imagine, decât în performanțele reale ale dispozitivului. Dar este un minus.

Ba chiar avem și modelul de top Galaxy S22 Ultra care pornește cu o memorie RAM de 8 GB. Deși el are și posibilitatea unei memorii RAM de 12 GB. Mai mult, Ultra-ul de acum doi ani (S20 Ultra) avea chiar și o opțiune de 16 GB de RAM, care lipsește și ea generației anterioare.

Așa cum spuneam, diferența la nivel de performanțe, mai ales pentru un utilizator mediu de Android, poate că nici nu este vizibilă. Însă la nivel de imagine va cântări destul de mult. Produsul este ușor mai scump decât predecesorii săi la momentul apariției. Și mai mult, vine cu mici minusuri în comparație cu aceștia.

Va fi interesant de văzut cum va percepe publicul aceste mici detalii.

În ceea ce privește prețurile care se vor oficiale, aveți mai jos o captură de ecran.

Repet, rămâne de văzut și dacă aceste informații vor fi confirmate oficial. Evenimentul Samsung Unpacked, la care vor fi prezentate terminalele din seria Galaxy S22 va avea loc pe 9 februarie. Samsung tocmai a confirmat oficial acest lucru.

În cadrul aceluiași eveniment vom avea parte și de alte lansări interesante. Se pare că noua familie de tablete Android high-end a coreenilor, Galaxy Tab S8, va fi prezentată tot atunci.

via Roland Quandt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep