HomeMobileAndroidCum puteti castiga un smartphone pliabil Huawei P50 Pocket

Cum puteti castiga un smartphone pliabil Huawei P50 Pocket

În perioada 13 - 26 ianuarie, Huawei demarează o campanie cu premii printre care și 4 smartphone-uri pliabile Huawei P50 Pocket.
În perioada 13 – 26 ianuarie, Huawei demarează o campanie cu premii printre care și 4 smartphone-uri pliabile Huawei P50 Pocket.

Odată cu iminenta lansare pe piața din România a noilor modele Huawei P50 Pro și Huawei P50 Pocket (vor putea fi comandate din 27 ianuarie din Huawei Store), Huawei Consumer Business Group pornește o campanie cu premii ce includ 4 modele Huawei P50 Pocket alături de voucher-e de 500 de lei pentru achiziția noilor modele P50 Pro și P50 Pocket.

Începând din 13 ianuarie până pe 26 ianuarie, consumatorii care aleg să fie mereu la curent cu ultimele noutăți Huawei, abonându-se la newsletter-ul de pe site-ul www.huaweistore.ro au posibilitatea să se înscrie într-un concurs la finalul căruia pot câștiga unul dintre premiile menționate mai înainte.

Toți cei care se abonează la newsletter cu o adresă nouă de email, în perioada menționată, au două mari beneficii: primesc garantat un voucher de 500 lei pentru achiziționarea noilor produse și au șansa de a câștiga unul dintre marile premii: 4 telefoane HUAWEI P50 Pocket și 14 telefoane HUAWEI nova 9. Vor avea loc trageri la sorți zilnice pentru telefoanele Nova și una suplimentară, săptămânală, unde premiile sunt chiar noile HUAWEI P50 Pocket.

Voucher-ul în valoare de 500 de lei va putea fi utilizat exclusiv pe platforma Huawei Online Store și numai pentru achiziționarea unuia dintre noile modele HUAWEI P50 Pro sau HUAWEI P50 Pocket.

NOTÂ: Voucher-ul nu poate fi cumulat cu un alt voucher sau discount. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail, urmând ulterior ca premiile să plece către norocoșii participanți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep