HomeFeaturedFocusHonor Magic V este primul smartphone pliabil cu Snapdragon 8 Gen 1

Honor Magic V este primul smartphone pliabil cu Snapdragon 8 Gen 1

Honor Magic V

Compania chineză desprinsă din Huawei a prezentat primul său smartphone cu display pliabil. Și a impresionat încă de la debut. Honor Magic V este primul telefon din această categorie exclusivistă care este echipat cu chipset-ul de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 1. Semn că, poate pentru prima dată pe acest segment, forma inedită este completată de performanțe la nivel de flagship.

Telefonul a îmbrățișat forma consacrată încă de la început de Galaxy Fold de la Samsung. Un display mare, care atunci când telefonul este închis este la interior. Și care, de această dată, ne spune compania producătoare, se închide perfect, ca să nu mai lase impuritățile să pătrundă acolo. Un ecran OLED cu diagonală de 7,9 inchi și rezoluție 2272 x 1984 pixeli (aspect 10,3:9). Care suportă HDR10+ și vine cu o rată de refresh de 90 Hz și cu o certificare IMAX Enhanced.

Ecranul extern are o diagonală de 6,45 inchi și o rezoluție de 2560 x 1080 pixeli (aspect 21:9). Un aspect ratio mult mai apropiat de telefoanele convenționale, spre deosebire de ecranul extern foarte alungit al lui Fold3. Honor știe că este un argument și a insistat pe acest lucru în cadrul prezentării oficiale. Panel-ul extern suportă și el HDR10+ și are o rată de refresh de 120 Hz.

Ambele ecrane ale lui Honor Magic V au câte un orificiu în care se găsește câte o cameră foto frontală de 42 megapixeli. Par să fie identice, iar amatorii de selfie-uri și deopotrivă cei care participă la video-conferințe, pot folosi oricare dintre cele două ecrane.

Marea surpriză pare să fie sistemul foto de pe spatele telefonului. Care este compus din trei camere cu senzori de 50 megapixeli fiecare. Una principală, una ultrawide și una numită color spectrum shooter. Probabil pentru detalii de adâncime.

Așa cum spuneam în titlu, telefonul este primul foldable care este echipat cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau de 512 GB.

În fine, acumulatorul are o capacitate de 4750 mAh și se poate încărca cu până la 66W. Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața Magic UI 6.0 peste el.

Honor Magic V are prețuri de vânzare de aproximativ 1570 dolari, respectiv 1725 dolari, în funcție de capacitatea de memorie internă aleasă. Va fi pus în vânzare în China, la începutul săptămânii viitoare. Oficialii Honor au spus că încă nu s-a luat o decizie în ceea ce privește disponibilitatea globală a acestui terminal.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep