HomeFeaturedFocusiQOO 9 Pro de la Vivo prezentat oficial

iQOO 9 Pro de la Vivo prezentat oficial

iQOO 9 Pro

iQOO 9 Pro a fost prezentat oficial alături de versiunea standard, una ceva mai accesibilă. Noua generație de flagship-uri ale acestui brand este destul de atractivă și pare să nu facă rabat la nivel de specifiații. Deocamdată cele două terminale vor fi accesibile doar publicului din China. Însă nu a fost exclusă o disponibilitate globală, un pas obligatoriu pentru un brand care se respectă.

Dispozitivul de top se bazează pe un chipset pe măsură. Noul Snapdragon 8 Gen 1 de le Qualcomm. Procesorul rulează în mai multe combianții de memorii posibile. Prima vine cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Cea intermediară păstrează capacitatea internă de stocare, dar urcă memoria RAM la 12 GB. În cele din urmă, versiunea de top propune 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB.

Prețurile de vânzare sunt de aproximativ 630 dolari, 690 dolari, respectiv 750 dolari, în funcție de versiunea de memorii aleasă.

Ecranul lui iQOO 9 Pro este un AMOLED LTPO 2.0 cu diagonală de 6,78 inchi. Rezoluția este QHD+ (3200 x 1440 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh suportată merge până la 120 Hz. Display-ul oferă suport pentru HDR10+ și Dolby Vision și integrează și cititorul de amprentă digitală. Marginile laterale sunt curbate, iar în partea de sus avem un orificiu discret, plasat central. Acesta adăpostește camera foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Cel ultrawide are aceeași rezoluție de 50 megapixeli. În fine, a treia cameră este una telephoto, cu senzor de 16 megapixeli și capabilă de zoom optic 2.5x.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4700 mAh. Acesta va putea fi încărcat cu până la 120W. Suportă și încărcarea wireless cu 50W.

Sistemul de operare este Android 12, cu interfața proprietară OriginOS Ocean peste.

iQOO 9 Pro va fi pus în vânzare pe 12 ianuarie, în China. Va fi disponibil în două versiuni de culoare. Una portocalie și una albă, cu o dungă ce respectă designul BMW M Power.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep