HomeEvenimenteCESLG a prezentat noua gama de frigidere InstaView™ Door-in-Door™

LG a prezentat noua gama de frigidere InstaView™ Door-in-Door™

LG a prezentat gama de frigidere InstaView™ Door-in-Door™ care oferă funcţii pentru un consum de energie eficient şi se potriveşte excelent în orice bucătărie.
LG a prezentat gama de frigidere InstaView™ Door-in-Door™ care oferă funcţii pentru un consum de energie eficient şi se potriveşte excelent în orice bucătărie.

Săptămâna trecută, în cadrul CES 2022, LG a prezentat noua gamă de frigidere smart InstaView™ Door-in-Door™ care oferă funcții avansate pentru un consum de energie mai eficient. Bănuiesc că știți cu toții că cel mai important/activ echipament din casă este frigiderul, singurul aparat care funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Dar acest lucru înseamnă şi că cel mai important echipament ar trebui să fie și cel mai mare consumator de energie dintr-o casă, de aceea utilizarea corectă a acestuia este benefică atât pentru mediu, cât şi pentru bugetul.

Gama de frigidere LG InstaView Door-in-Door s-a remarcat prin faptul că reduce cantitatea de aer rece pierdut, oferind un spaţiu separat pentru produsele folosite cel mai des și permite o vedere rapidă în interior. Datorită design-ului simplu, frigiderul este mult mai eficient şi bugetul tău are de câştigat deoarece compresorul — motorul care generează aer rece — nu mai este suprasolicitat şi nu mai consumă energie în exces, iar frigiderul are o durată de viaţă mai mare.

Atunci când ai invitaţi, un aparat de gheaţă poate face diferenţa dintre o băutură bună şi o băutură excelentă. Frigiderul LG InstaView cu Craft Ice™ produce automat cuburi de gheaţă obişnuite, gheaţă zdrobită şi sfere de gheaţă Craft Ice specifice frigiderelor LG, care se topesc mai lent decât cuburile de gheaţă clasice şi păstrează băuturile reci pentru mai mult timp.[1] Cocktail-urile şi băuturile răcoritoare asemenea celor oferite în cele mai elegante restaurante şi baruri sunt mai gustoase atunci când adaugi sfere de gheaţă.

Și pentru că elementele smart și-au făcut loc și în zona de electrocasnice, gama LG InstaView Door-in-Door beneficiază de conectivitate Wi-Fi cu LG ThinQ, chestie ce permite trimiterea de notificări direct pe smartphone sau controlul de la distanță prin comenzi vocale datorită integrării cu Google Assistant sau Amazon Alexa. Poți activa modul de vacanţă din aplicaţia ThinQ pe smartphone pentru a verifica de la distanţă temperatura din frigider şi congelator, atunci când lipsești de acasă pentru o perioadă îndelungată.

Peste acestea există și Proactive Customer Care (PCC), serviciul pentru clienţi bazat pe IA oferit de LG, le permite utilizatorilor să gestioneze setările frigiderului cu efort minim. Serviciul PCC analizează tiparele de utilizare şi oferă sfaturi de întreţinere şi atenţionări despre problemele care ar putea apărea, astfel încât frigiderul tău să funcţioneze la capacitate optimă. Un serviciu IA complex, PCC te ghidează în timpul procesului de instalare, te învaţă cum să folosești dispozitivele LG şi te atenţionează atunci când scade nivelul consumabilelor sau când trebuie să faci update de software.

via LG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep