HomeEvenimenteCESOnePlus 10 Pro a fost prezentat oficial

OnePlus 10 Pro a fost prezentat oficial

OnePlus a prezentat design-ul noului model OnePlus 10 Pro: format similar cu Galaxy S21, camere realizate cu Hasselblad.
OnePlus a prezentat design-ul noului model OnePlus 10 Pro: format similar cu Galaxy S21, camere realizate cu Hasselblad.

Aproape în același timp cu Samsung (ce a prezentat noul Galaxy S21 FE 5G) OnePlus ne-a oferit imagini cu OnePlus 10 Pro, dar încă nu știm toate detaliile legate de acest smartphone. După cum se poate observa, OnePlus 10 Pro are un design schimbat față de varianta precedentă, cu un sistem de camere foto ce ne amintește de seria Galaxy S21. Este păstrat branding-ul Hasselblad și probabil că în zilele următoare o să aflăm mai multe detalii despre opțiunile fot ale acestui nou flagship.

Ar fi bine ca noutățile asociate camerei foto să fie importante și să permită o experiență foto mult mai bună decât cea oferită de OnePlus 9 Pro. Din imagini vedem că una dintre camere are inscripționat textul P2D 50T, care încă nu ne spune nimic. E foarte posibil ca de fapt cea de-a patra cameră să fie de fapt un LED.

Altfel, design-ul este unul rotunjit, îngrijit aș spune, cu butoanele de volum plasate pe partea din dreapta.

Din materialele de presă vedem că OnePlus 10 Pro o să vină în două variante de culoare: negru și verde, mate amândouă și care arată destul de bine.

Rămâne să vedem ce detalii vor mai veni de la OnePlus în zilele următoare, în special pe zona de specificații tehnice și apoi pe funcționalitate.

Vă ținem la curent!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep