HomeMobileAndroidOnePlus a dezvaluit si specificatiile tehnice pentru OnePlus 10 Pro

OnePlus a dezvaluit si specificatiile tehnice pentru OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro vine cu OxygenOS 12 și noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.
OnePlus 10 Pro vine cu OxygenOS 12 și noul procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

După ce ieri am văzut design-ul noului OnePlus 10 Pro, compania chineză ne oferă azi câteva detalii despre specificațiile tehnice ale acestui flagship. În speță vorbim despre sistemul de operare OxygenOS 12 (făcut pe Android 12, dar care are nenumărate probleme în implementarea de pe OnePlus 9 Pro) ce va funcționa cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

OnePlus 10 Pro va beneficia și de o baterie de 5000 mAh, cu suport de încărcare pe fir la 80W (SuperVOOC) preluat în urma fuziunii cu Oppo. Are și opțiune de încărcare wireless la 50W (AirVOOC) cu reverse wireless charging.

Vizavi de camerele foto, OnePlus 10 Pro beneficiază de o structură de doar 3 camere (din pozele inițiale am crezut că sunt 4), de 48MP, 50MP, 8MP (cu zoom 3.3x optic) cu stabilizare optică Dual OIS, în timp ce camera frontală este de 32MP. OnePlus nu a dat detalii despre memorie, zvonurile spun că ar putea veni cu 12GB RAM plus 256GB pentru stocare.

Încă nu avem prețul și data în care va fi disponibil. Probabil că mâine o să vedem și ultimele detalii, OnePlus preferând să facă aceste anunțuri sub formă de picături.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep