HomeFeaturedFocusRazer X Fossil Gen 6 anuntat oficial, un smartwatch interesant

Razer X Fossil Gen 6 anuntat oficial, un smartwatch interesant

Razer X Fossil Gen 6

Razer X Fossil Gen 6 este rezultatul colaborării dintre Fossil și cei de la Razer. Un smartwatch custom, care lasă la vedere branding-ul Razer, mai ales la nivel de culori. Practic este un Fossil Gen 6 cu un branding ceva mai special. Ca atare, în opinia mea, arată ceva mai sport. Iar combinația de negru cu verde chiar este inspirată.

Ceasul are chiar și în cutie o curea de silicon de rezervă (de 22 mm), în culoarea verde aprins pe care o folosesc cei de la Razer. Brățara inițială este tot de silicon, dar de culoare neagră. Urmele acestei colaborări sunt vizibile și la nivel de fețe custom ale ceasului. Una dintre acestea este chiar configurabilă de către utilizator.

Nu în ultimul rând, și cutia lui Razer X Fossil Gen 6 evidențiază (inclusiv coloristic) această colaborare.

Din punct de vedere hardware, ceasul propune o combinație de chipset Qualcomm Wear 4100+, cu o memorie RAM de 1 GB și o memorie internă de 8 GB. Ecranul are o diagonală (rază) de 1,28 inchi. Iar dimensiunea finală a ceasului este de 44 mm. Carcasa este realizată dintr-un oțel de culoare neagră, cu finisaj mat.

Nu a fost detaliată capacitatea bateriei, dar ni se spune că ceasul rezistă cam două zile între încărcări. Și că există suport pentru o încărcare rapidă.

La nivel de funcționalități, ceasul face exact ceea ce știe să facă și versiunea standard de Fossil Gen 6.

Prețul de vânzare este de 329 dolari.

Razer X Fossil Gen 6 va fi realizat în ediție limitată. Vor fi produse doar 1337 unități. Așa că dacă v-a impresionat și în vreți cu orice preț, nu este prea mult timp de pierdut.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep