HomeFeaturedFocusRealme GT 2 Pro prezentat oficial alaturi de versiunea standard

Realme GT 2 Pro prezentat oficial alaturi de versiunea standard

Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro este adevăratul flagship (și telefonul mai interesant), în timp ce versiunea standard este ceva mai accesibilă, dar face anumite concesii din punctul de vedere al configurației. O să ne ocupăm mai atent de modelul Pro, mai atractiv ca și specificații tehnice.

Specificatii Realme GT 2 Pro

Ca un adevărat flagship, acesta este construit în jurul chipset-ului de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul rulează în nu mai puțin de patru combinații de memorii. Variante pentru toate buzunarele! Cea de pornire are 8 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Cea de top este echipată cu 12 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Mai sunt două variante intermediare.

Prețurile, ca să lichidăm și acest aspect, pornesc de la aproximativ 610 dolari și ajung până la 790 dolari.

Ecranul lui Realme GT 2 Pro este un AMOLED LTPO 2.0 plat, cu diagonală de 6,7 inchi și rezoluție QHD+ (3216 x 1440 pixeli). Oferă suport pentru HDR10+ și suportă o rată de refresh de 120 Hz. Este protejat cu o sticlă Gorilla Glass Victus și integrează și cititorul de amprentă digitală. Un orificiu discret adăpostește camera foto frontală, cu rezoluție de 32 megapixeli.

Senzorul foto principal de pe spate este un Sony IMX766 cu rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide (Samsung JN1) cu aceeași rezoluție de 5 megapixeli. Cea de-a treia cameră, numită de tip microscop, are un senzor de doar 3 megapixeli, dar o lentilă care poate mări 40x.

Acumulatorul cu capacitatea de 5000 mAh care suportă o viteză de încărcare de până la 65W și sistemul de operare Android 12 cu Realme UI 3.0 peste el completează lista cu detalii tehnice. Și sunt și elementele comune între Realme GT 2 Pro și modelul standard.

Acesta din urmă este mai mic (AMOLED standard de 6,62 inchi și rezoluție fullHD+) și se bazează pe un chipset Snapdragon 888. Camera foto frontală scade la 16 megapixeli. Pe spate, se păstrează doar senzorul principal, care acum este acompaniat de un ultrawide și o cameră macro ce nu au fost detaliate.

Un aspect inedit, două dintre versiunile de culoare, cea albă și cea verde, sunt realizate dintr-un bio-polimer special, produs din materiale reciclate. Imită foarte bine textura hârtiei și la producerea sa s-a poluat mult mai puțin.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep