HomeFeaturedFocusRedmi Note 11 Pro si 11 Pro 5G au fost prezentate oficial

Redmi Note 11 Pro si 11 Pro 5G au fost prezentate oficial

Redmi Note 11 Pro

Este vorba despre versiunile globale ale telefoanelor celor de la Xiaomi, care vor ajunge inclusiv în România. Redmi Note 11 Pro și Note 11 Pro 5G sunt terminale identice, doar conectivitatea 5G (prin chipset-ul folosit) le diferențiază. În rest, toate specificațiile tehnice sunt identice, lucru care face mult mai ușoară decizia cumpărătorului.

Modelul 5G optează pentru un chipset Qualcomm Snapdragon 695. Are o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB , în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Varianta 4G alege un chipset MediaTek Helio G96, și păstrează aceleași combinații de memorii. Ambele telefoane au un slot microSD de tip hibrid, pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Ecranul celor două terminale Redmi Note 11 Pro este un AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Este protejat de o sticlă Gorilla Glass 5. În partea centrală este prevăzut cu un orificiu discret pentru o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe spate se găsește un sistem foto cu un senzor principal de 108 megapixeli (ISOCELL HM2). Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, de 2 megapixeli. Varianta 4G are și un al patrulea senzor, pentru detalii de adâncime, tot de 2 megapixeli.

Acumulatorul responsabil cu autonomia celor două telefoane Redmi Note 11 Pro are o capacitate de 5000 mAh. Poate fi încărcat cu până la 67W.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MIUI 13 peste el.

Ambele telefoane vor deveni disponibile luna viitoare. Prețurile pentru varianta 4G pleacă de la 300 de dolari și ajung la 350 de dolari. Varianta 5G adaugă câte 30 de dolari în plus.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep