HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A53 5G certificat cu incarcator de 15W

Samsung Galaxy A53 5G certificat cu incarcator de 15W

Galaxy A53 5G

Fanii popularei serii mid-range de la Samsung care sperau să primească în cutia viitorului Galaxy A53 5G un încărcător pe măsura vitezei maxime suportată de acumulatorul acestuia, își văd spulberate speranțele. O certificare 3C pentru dispozitivul în cauză ne arată că în cutia sa se va găsi un încărcător de 15W.

La fel ca și în cazul generației anterioare. Asta deși acumulatorul lui A52 5G suporta o viteză de încărcare de 25W. Atunci, utilizatorii care doreau să se bucure de aceasta, erau nevoiți să își achiziționeze separat un alt încărcător.

În virtutea acestor informații, cred că putem să speculăm fără să riscăm prea mult și asupra vitezei maxime de încărcare pe care o va suporta acumulatorul lui Galaxy A53 5G. Și care, cred eu, va rămâne neschimbată față de generația anterioară, la 25W. Nu ar fi exclus să se păstreze și aceeași capacitate a acumulatorului de 4500 mAh. În cel mai fericit caz, aceasta va crește la 5000W.

Alte informații tehnice legate de acest terminal vorbesc despre un nucleu hardware format dintr-un chipset Exynos 1200 și o memorie RAM de 6 GB. Suportul pentru rețelele 5G este implicit, așa cum lasă să se înțeleagă numele dispozitivului. Sistemul de operare rulat va fi Android 12 direct din cutie, cel mai probabil cu OneUi 4.0.

Ecranul va fi un Super AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz și rezoluție fullHD+. Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display.

Pe partea din spate, Samsung Galaxy A53 5G va avea un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal se pare că va avea o rezoluție de 64 megapixeli.

Alte informații nu se cunosc deocamdată despre acest telefon. Este așteptat să apară în viitorul apropiat, cel mai probabil în luna martie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep