HomeFeaturedFocusVivo V23 si Vivo V23 Pro isi pot schimba culoarea

Vivo V23 si Vivo V23 Pro isi pot schimba culoarea

Vivo V23 Pro

Vivo V23 Pro a fost prezentat oficial, alături de versiunea standard. Cele două telefoane diferă radical la nivel de construcție. Modelul Pro are marginile laterale ale ecranului și ale suprafeței din spate curbate. Și implicit rama mai îngustă. Versiunea standard vine cu o ramă mult mai groasă și cu suprafețe perfect plate pe spate și în față. Și aduce mult cu un iPhone.

Ambele terminale au două caracteristici care se remarcă. Vin cu un sistem frontal dual camera. Cu un senzor principal de 50 megapixeli și un ultrawide de 8 megapixeli. Amatorii de selfie-uri vor fi în extaz, pentru că autoportretele digitale ar trebui să fie destul de bune calitativ.

Cea de-a doua trăsătură inedită a celor două terminale este, fără îndoială, abilitatea acestora de a-și schimba culoarea. Vivo V23 Pro și modelul standard, în versiunile de culoare Stardust Black sau Sunshine Gold, își schimbă culoarea atunci când sunt lăsate la soare cam 5-6 minute. Schimbarea de culoare este radicală și se datorează unei sticle speciale, numite Fluorite AG Glass.

Ambele telefoane propun două combinații de memorii. Una cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Memoria RAM va putea fi extinsă virtual cu încă 2 GB. Diferența apare la chipset, acolo unde Pro-ul mizează pe un MediaTek Dimensity 1200 5G, în timp ce varianta standard optează pentru un Dimensity 920.

Tot la capitolul elemente comune putem include panel-urile AMOLED cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Și viteza de încărcare a acumulatorului, de 44W. Dar și sistemul de operare Android 12, cu interfața proprietară Funtouch OS 12 peste el.

Vivo V23 Pro vine cu o diagonală de 6,56 inchi (și marginile laterale curbate), iar V23 vine cu o diagonală de 6,44 inchi. Și capacitatea acumulatorului este mai mare la Pro, de 4300 mAh, în comparație cu 4200 mAh.

Pe partea din spate a Pro-ului găsim un sistem foto compus din trei camere: un senzor principal de 108 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli și o cameră dedicată macro de 2 megapixeli. V23 scade senzorul principal la 50 megapixeli, dar păstrează restul de două camere neschimbate.

Prețurile de vânzare sunt de aproximativ 400 dolari, respectiv 470 dolari pentru V23 și de aproximativ 520 dolari, respectiv 590 dolari, petru Vivo V23 Pro. Telefoanele vor fi puse în vânzare în primă fază în Asia, începând de săptămâna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep