HomeFeaturedFocusZTE Nubia Red Magic 7 trece pe la TENAA

ZTE Nubia Red Magic 7 trece pe la TENAA

ZTE Nubia Red Magic 7

ZTE Nubia Red Magic 7 este viitorul smartphone de gaming pe care îl va propune compania chineză. Faptul că a fost certificat la TENAA, în scopul vânzării pe piața din China, arată că terminalul este într-o formă finală. Semn că momentul anunțului oficial nu mai poate întârzia mult.

Cu ocazia acestei certificări au ieșit la iveală și câteva trăsături ale acestui dispozitiv. Nu foarte multe, dar suficiente încăt să vedem că accentul cade pe puterea de procesare. În acest sens, se pare că nu au fost făcute niciun fel de concesii. Telefonul se va baza pe chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM va urca până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare maximă va fi de 512 GB. Vor fi disponibile și variante mai accesibile, cu memorii mai mici. Atenție însă, nu există slot microSD, așa că opțiunea aleasă trebuie cântărită cu atenție.

Experiența de gaming primează. Așa că ZTE Nubia Red Magic 7 este echipat cu un display OLED. Diagonala va fi de 6,8 inchi, iar rezoluția va fi fullHD+.

Abilitățile fotografice nu sunt atât de importante pentru un smartphone de gaming. Aici s-au făcut câteva compromisuri. Camera foto frontală este de doar 8 megapixeli. Pe spate se va găsi un sistem compus din trei camere foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 64 megapixeli. Deocamdată atât știm despre acesta.

Acumulatorul, ne spune tot TENAA, va avea o capacitate totală de 4400 mAh. Va oferi suport pentru încărcare ultra-rapidă, dar deocamdată nu știm detalii.

Acestea sunt specificațiile tehnice care se cunosc până în prezent. ZTE Nubia Red Magic 7 ar trebui să aibă parte de un anunț oficial în viitorul apropiat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep