HomeFeaturedFocusNokia G21 a fost anuntat oficial

Nokia G21 a fost anuntat oficial

Nokia G21

HMD Global a prezentat oficial noul model Nokia G21. Un terminal care duce mai departe moștenirea predecesorului său. O configurație stabilă, nu foarte puternică, chiar modestă s-ar putea spune, însoțită de o autonomie peste medie. Totul la un preț suficient de accesibil, încât să atragă și public neutru, nu doar fanii acestui brand consacrat.

Dispozitivul vine cu un aspect fizic actualizat, chiar dacă păstrează în mare aceleași linii ca G20. Modulul foto a fost reconfigurat, după modelul folosit recent. Se pare că s-a renunțat la modulul foto circular, plasat pe centrul telefonului. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli și este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro. Se pierde senzorul ultrawide care exista la generația anterioară.

Camera foto frontală a rămas de 8 megapixeli.

Ecranul are o diagonală de 6,5 inchi. Este vorba despre un panel LCD cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este acum de 90 Hz, un plus binevenit pentru Nokia G21 în comparație cu predecesorul său.

Avem și un minus, la nivel de nucleu hardware. Chipset-ul este acum un Unisoc T606, nu foarte impresionant în comparație cu MediaTek-ul lui G20. Pe hârtie arată ceva mai bine totuși. Și la nivel de memorii, acum avem și opțiune cu doar 3GB  de RAM (cu 64GB memorie internă). Se păstrează și cele două configurații anterioare: 4GB/64GB și 4GB/128GB. Există și un slot microSD, de această dată hibrid, pentru cei care au nevoie de mai multă memorie internă.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Acumulatorul are o capacitate de 5050 mAh. Promite trei zile de autonomie prin optimizările făcute. Se poate încărca cu până la 18W, deși în pachetul standard avem un încărcător de doar 10W.

Sistemul de operare de pe Nokia G21 este un Android 11, dar ni se promite un update la Android 12.

Prețul telefonului este de 170 euro, probabil pentru versiunea cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep