HomeMobileAndroidOnePlus prezinta modelul Nord CE 2 5G: cipset mai puternic si camere...

OnePlus prezinta modelul Nord CE 2 5G: cipset mai puternic si camere cu suport AI

La finalul săptămânii trecute OnePlus a prezentat noul model Nord CE 2 5G, cu un cipset mai puternic, camere cu suport AI și design mai subțire.
La finalul săptămânii trecute OnePlus a prezentat noul model Nord CE 2 5G, cu un cipset mai puternic, camere cu suport AI și design mai subțire.

OnePlus a lansat un nou model Nord CE (adică 2 5G) care oferă experiența OnePlus într-un design mai subțire, cu suport 5G, încărcare wireless mai rapidă și camere cu suport AI, display AMOLED de 90 Hz, OxygenOS 11 și suport 5G.

“OnePlus Nord CE 2 îmbunătățește caracteristicile esențiale pe care utilizatorii comunității noastre le apreciază, oferindu-le la un preț accesibil. Cu o încărcare rapidă SUPERVOOC de 65 W, un chipset mai puternic și un sistem de camere îmbunătățit – OnePlus Nord CE 2 este un telefon de zi cu zi excelent care menține standardul ridicat de calitate al OnePlus”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus.

Noul OnePlus Nord CE 2 are încărcare rapidă SUPERVOOC de 65W peste o baterie de 4500 mAh care permite încărcarea rapidă în doar 32 de minute (1-100%). Mai mult, OnePlus Nord CE 2 vine cu un software inteligent care reduce timpul petrecut de baterie la 100% atunci când se încarcă peste noapte pentru a îmbunătăți longevitatea bateriei. Un încărcător SUPERVOOC de 65 W si un cablu USB-C roșu sunt incluse în cutia OnePlus Nord CE 2.

Pentru a putea să îl aducă în zona de preț middle, OnePlus folosește un cipset octa-core MediaTek Dimensity 900 construit pe o arhitectură de 6 nm, împreună cu suport pentru viteze de rețea 5G și Wi-Fi 6. Ecranul OnePlus Nord CE 2 este un FHD+ Fluid AMOLED de 6,43 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz care face ca oferă fluiditate și viteză. În plus, display-ul OnePlus Nord CE 2 este certificat HDR10+, cu culori mai bogate și mai profunde pe platformele cu suport HDR10+ precum Netflix, YouTube și Amazon Prime Video.

OnePlus Nord CE 2 are o cameră triplă de 64 MP, compusă dintr-un senzor principal de 64 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Camera principală de 64 MP captează imagini cu un nivel ridicat de detalii și culori vii, chiar și în medii cu lumină scăzută, datorită deschiderii mari f/1.7. Hardware-ul camerei OnePlus Nord CE 2 este ajutat de elemente de software AI puternice, cum ar fi Nightscape și un mod Portret îmbunătățit, care generează fotografii mai clare.

OnePlus Nord CE 2 este disponibil în culorile Grey Mirror și Bahama Blue – prima are un finisaj asemănător oglinzii, cu nuanțe strălucitoare, care arată ca un metal lustruit, în timp ce cea din urmă prezintă un finisaj neted, gradient care oferă tranziții de culoare fascinante de albastru și galben.

Cu o grosime de doar 7,8 mm, OnePlus Nord CE 2 este chiar mai subțire decât primul OnePlus Nord CE, fiind astfel cel mai subțire smartphone al OnePlus de la OnePlus 6T până în prezent.

Intrarea jack pentru căști de 3,5 mm revine pe OnePlus Nord CE 2, permițând conectarea căștilor cu fir. De asemenea, OnePlus Nord CE 2 are 2 sloturi pentru card SIM și un slot pentru card microSD care permite extinderea spațiului de stocare cu până la 1 TB.

OnePlus Nord CE 2 va fi disponibil în România începând cu 10 martie pe OnePlus.com, iar precomenzile vor începe pe 3 martie, pe același website.

RAMStocareCuloriPrețData vânzăriiPrecomenziDisponibilitate
8GB128Gray Mirror/Bahama BlueDe la €359 = 1773 lei10 martie3 martieOnePlus.com

Sistemul de operare este Oxygen 11 cu posibilitatea de actualizare către Oxygen 12 (Android 12) și va primit 2 ani de actualizări Android (adică 12 și 13, în condițiile în care el vine Android 11) și încă un an pentru patch-urile de securitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep